برخی از کارشناسان تأیید می کنند که سیب های کامل تراکم مواد مغذی بالاتری دارند، در حالی که برخی دیگر اشاره می کنند که آب یا اشکال مایع می توانند راحت تر باشند.
در واقع، یک مزیت بزرگ آبمیوه، سهولت آب سیب برای اسهال آن است، و آن را به گزینه ای جالب در صورت مصرف متعادل، برای بهره مندی از خواص سلامتی میوه ها تبدیل می کند.
گزارش شده است که افرادی که آب میوه تازه مصرف می کنند به توصیه های روزانه برای مصرف میوه نزدیک تر هستند.
مطالعهای بر اساس دادههای نظرسنجی پارچه کرپ کش سلامت و تغذیه در سالهای 2013 تا 2016 گزارش داد که مصرف کنندگان 100 درصد آب میوه در سال 2015 در مقایسه با افراد غیرمصرف کننده، 10 درصد امتیاز بالاتری از شاخص تغذیه سالم داشتند مواد مغذی مانند ویتامین C و D، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و انرژی.

در حالی که مطالعات اپیدمیولوژیک و طرز تهیه ترشی لیته گل کلم آزمایشگاهی و حیوانی روابط بین مصرف آب سیب و سلامتی را بررسی کردهاند، آزمایشهای بالینی در سالهای اخیر به عنوان راهی برای ارائه شواهدی با کیفیت عالی ظاهر شدهاند.
بررسی حاضر با هدف روشن سالاد کلم و انار و هویج اثرات مصرف آب سیب بر سلامت و پیشگیری از بیماری با خلاصه کردن ادبیات اخیر از مطالعات مداخله ای در انسان انجام شد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.