استفاده از برنج پاکستان طبیعت در ساخت بمب هسته ایی در ژاپن

برنج آب پز: برنج آب پز به برنجی گفته می شود که قبل از فرآوری برای خوردن، تا حدی در پوسته غیرقابل خوردن آن از قبل پخته شده باشد.

اعتقاد بر این است که آب پز کردن برنج بخصوص برنج پاکستان طبیعت باعث بهبود بافت، ذخیره سازی و فواید سلامتی می شود.

سه مرحله اصلی برای جوشاندن برنج وجود دارد: خیساندن، بخارپز کردن و خشک کردن برنج در پوسته آن پس از برداشت، اما قبل از آسیاب کردن.

نتیجه برنج زرد روشن است، نه برنج سفید مشخصه ای که ما به آن عادت کرده ایم. پس از پخته شدن، برنج نیم پز خشک و سفت است.

تفاوت بین برنج قهوه ای و سفید: برنج قهوه ای نوع کمتر فرآوری شده برنج سفید است. برنج قهوه ای که یک غلات کامل در نظر گرفته می شود، حاوی تمام قسمت های غلات از جمله سبوس فیبری، جوانه و آندوسپرم پر کربوهیدرات است.

برنج

 

تنها قسمتی که برداشته می شود پوسته غیر خوراکی دانه است. از طرف دیگر، برنج سفید، برنج آسیاب شده است که پوسته، سبوس و جوانه آن حذف شده است.

حذف پوسته، سبوس و جوانه نه تنها بافت، ظاهر و طعم را تغییر می دهد، بلکه به افزایش ماندگاری نیز کمک می کند. پس از آسیاب، برنج سفید صیقل داده می شود.

فرآیندی که در نهایت حتی بیشتر از مواد مغذی آن را حذف می کند، اما منجر به ظاهری سفید و براق می شود. اغلب، اگرچه نه همیشه، برنج سفید ممکن است با مواد مغذی حیاتی که در طول فرآوری از بین رفته است، غنی شود، از جمله B1، B3 و آهن.

انواع برنج که همیشه باید در انبار نگهداری کنید: در حالی که موارد بالا شناخته شده ترین و رایج ترین گونه های برنج هستند، بعید است که اکثر ما قصد داشته باشیم با هر 14 نوع به طور منظم طبخ کنیم. در زیر انواعی که من همیشه در انبار نگهداری می کنم آورده شده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.