با خوردن سیب سرخ درجه یک نیازی به غذای دیگری ندارید

سیب سبز در مقابل سیب سرخ درجه یک کدام سالم تر است؟
به گفته شيخا كوماري، متخصص تغذيه، سيب سبز مزه ترش دارد و پوست ضخيمي دارد كه باعث ترد شدن آنها مي شود.

سیب در طول سال در دسترس است. طبق یک ضرب المثل قدیمی، مصرف روزانه این میوه آبدار باعث دور نگه داشتن پزشک نیز می شود. سیب ها که به دلیل طعم و مزه و تغذیه شناخته می شوند، در دو نوع قرمز و سبز موجود هستند.

در حالی که ممکن است دوست داشته باشید هر دو را بنوشید، آیا تا به حال فکر کرده اید که کدام سالم تر است؟ در اینجا نکته ای از شیخا کوماری، متخصص تغذیه است.

همچنین بخوانید | چرا شما (به خصوص افراد دیابتی) باید اول صبح یک سیب بخورید؟

سیب سبز مزه ترش دارد و پوست ضخیم دارد که باعث ترد شدن آنها می شود. از طرف دیگر سیب قرمز شیرین، آبدار و پوست نازکی دارد. کوماری در یک پست اینستاگرامی نوشت: به دلیل شیرینی آنها، مردم سیب قرمز را به سبز ترجیح می دهند.

آیا تفاوتی در محتوای غذایی آنها وجود دارد؟ تفاوت های جزئی در محتوای غذایی بین این دو نوع سیب وجود دارد.

سیب سبز در مقایسه با همتای خود منبع بهتری از ویتامین A، ویتامین B، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین K است و همچنین حاوی آهن، پتاسیم و پروتئین بیشتری است.

کوماری خاطرنشان کرد: طبق برخی مطالعات، سیب سبز می تواند برای افرادی که سعی در کاهش وزن دارند، بهتر باشد.

همچنین بخوانید | آیا افراد دیابتی باید دوز چربی سالم و پروتئین را به کاسه میوه خود اضافه کنند؟

اگر می‌خواهید مصرف کلی قند خود را کاهش دهید، بهتر است به سیب سبز بروید. از طرف دیگر سیب قرمز حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری است و خوشمزه تر است.

بنابراین، آیا سیب سبز سالم تر از سیب قرمز است؟

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.