برنج سیاه یک برنج سبوس دار با رنگ بنفش تیره است که به دلیل سطح بالای آنتی اکسیدان آن مشخص می شود.
از آنجایی که برنج سیاه در مسیر رسیدن به شما تصفیه نمی شود، مواد معدنی و ویتامین های طبیعی خود از جمله ویتامین E، سطوح بالای فیبر و 9.9 گرم پروتئین در هر وعده 100 گرم را حفظ می کند که بالاتر از بسیاری از برنج پاکستانی و غلات دیگر است.
غذاها در سراسر جهان به طور فزاینده ای جذب این غلات جدید می شوند که رنگ سیاه عمیق خود را از فراوانی آنتی اکسیدان ها می گیرد.
اگر اخیراً برنج سیاه را در مرسومترین دستور غذاها مشاهده کردهاید و فکر کردهاید که آیا این غذا را از دست میدهید، نگران نباشید و در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد اینکه چرا برنج چمپا شوشتر سزاوار جایگاه اصلی در دستور العملها و روز شماست بدانید، آورده شده است.
برنج سیاه گونه ای از برنج وحشی با رنگ بنفش تیره و تقریباً سیاه به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بالای آن است.
برنج سیاه ونوس فقط نام دیگری برای برنج سیاه است.
این از ایتالیا می آید، جایی که آنها برنج سیاه را ریسو ونره می نامند، زیرا اعتقاد بر این بود که این برنج شمال دارای خواص تقویت کننده جنسی است.
آیا برنج سیاه سالم است؟
برنج سیاه سرشار از آنتی اکسیدان است و همچنین برنج هندی فواید بسیاری برای سلامتی دارد که به راحتی می توانید آن را وارد رژیم غذایی خود کنید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.