تولید نوعی نبات چوبی تک نفره بر پایه آدامس

نبات چوبی تک نفره با حرارت دادن شکر و آب تا دمای بالاتر از نقطه جوش آب، که 212 درجه فارنهایت است، ساخته می شود.

این تکنیک به جلوگیری از تشکیل مولکول های ساکارز به یک کریستال بزرگ کمک می کند. پس از خنک شدن تا 122 درجه فارنهایت، شربت هم زده و خراشیده می شود و در آن واحد کریستال های زیادی تشکیل می شود.

هم زدن مداوم به مولکول های قند کمک می کند که در بین دانه های کریستال پخش شده و به آن بچسبند. این به کوچک نگه داشتن کریستال ها کمک می کند و بافت شیری فاج را ایجاد می کند.

نبات

بیشتر مواد تشکیل دهنده نبات چوبی، بسیاری از نبات ها همچنین دارای مواد نگهدارنده و مواد دیگری هستند که آنها را شیرین و خوراکی نگه می دارد.

مقاله‌ی خبرنامه‌ی ایمنی و فناوری غذایی دانشگاه هاوایی با عنوان افزودنی‌های رایج غذایی در نبات، چندین افزودنی نبات چوبی را شناسایی می‌کند.

هیدروکسی آنیزول بوتیله (BHA) یک آنتی اکسیدان است که از فاسد شدن چربی ها و روغن ها در نبات هایی مانند فنجان های کره بادام زمینی جلوگیری می کند.
پایه آدامس یکی از مواد اصلی در آدامس است. از ترکیب و حرارت دادن چندین الیاف گیاهی یا مصنوعی با نرم کننده هایی مانند پارافین و آنتی اکسیدان ها ساخته می شود.
سوربات پتاسیم یک نگهدارنده است که نمک پتاسیم اسید سوربیک 5 است که یک نگهدارنده نیز می باشد.

کافئین 6، اسید اسکوربیک و اسید سیتریک نیز از ترکیبات رایج نبات چوبی هستند. اسید سیتریک به نبات هایی مانند قطره لیمو طعم ترش می دهد.

قند چگونه بر مغز تأثیر می گذارد در ایالات متحده، بسیاری از مردم حداقل دو یا سه بار در هفته شکلات و  نبات می خورند.

دکتر نیکول آونا، یک متخصص علوم اعصاب تحقیقاتی، توضیح می دهد که چرا مردم اینقدر نبات دوست دارند: قند چگونه بر مغز تأثیر می گذارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.