آلو نوعی میوه با هسته یا هسته است. وقتی آنها خشک می شوند، مردم به آنها آلو مشهد می گویند. هم آلو و هم آلو ممکن است فواید زیادی برای سلامتی داشته باشند.
فرد می تواند آلو و آلو را با سایر غذاها یا به تنهایی بخورد. آلو و آلو می توانند مواد تشکیل دهنده در دستور العمل های خاصی باشند یا مردم می توانند آنها را به آبمیوه تبدیل کنند.
این مقاله حقایق تغذیه ای در مورد آلو، فواید و خطرات آن و راه های گنجاندن آن در رژیم غذایی را پوشش می دهد.
آلو نوعی میوه کوچک است که انواع مختلفی دارد. در ایالات متحده، بیش از 140 نوع مختلف آلو موجود است. آنها در رنگ های مختلفی از جمله سبز، قرمز، زرد و بنفش موجود هستند. گوشت آلو معمولا زرد یا قرمز است.
آلو نوعی میوه هسته دار است. میوههای هستهدار یا دروپس، میوههایی هستند که حاوی هسته یا هسته هستند. این سنگ حاوی دانه میوه است. اطراف سنگ یک نمای بیرونی خوراکی و گوشتی است. میوه های هسته دار که شبیه آلو هستند عبارتند از هلو، زردآلو و شلیل.
به طور کلی، آلو خشک یا آلو خشک، بیضی شکل و دارای پوستی چروکیده است. آلوها بسته به تنوع آلویی که از آن می آیند می توانند رنگ متفاوتی داشته باشند، اما معمولاً بنفش تیره یا آبی هستند.
ارزش غذایی
آلو کم چرب است و به طور متوسط هر میوه 30 کالری دارد. آلو همچنین منبع خوبی از بسیاری از مواد مغذی است. آلو ممکن است به لطف مواد مغذی فراوانی که دارد فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد.
آلو منبع خوبی از ویتامین A است که برای موارد زیر مهم است: بینایی، سیستم ایمنی بدن، تولید مثل، سلامت قلب، ریه و کلیه
آلو همچنین سرشار از ویتامین C است که یک آنتی اکسیدان است که به بدن در تولید کلاژن نیز کمک می کند. علاوه بر این، ویتامین C جذب آهن بدن را در رژیم غذایی افزایش می دهد و به عملکرد صحیح سیستم ایمنی کمک می کند.
آلو و آلو منابع خوب فیبر هستند. این ماده مغذی می تواند به تقویت سیستم گوارشی سالم کمک کند.
یک مطالعه در سال 2014 نشان داد که خوردن آلو ممکن است به دفع مدفوع به فرد کمک کند. محققان همچنین به این نتیجه رسیدند که آلو خشک می تواند به بهبود قوام مدفوع کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.