سویا سبحان 250 گرمی می تواند باعث خنده کاذب در افراد شود

سویا همراه با برنج یکی از قدیمی ترین گیاهان کشت شده در آسیا است. تا 29 قرن قبل از میلاد. ه. در کتاب امپراتور چین شنگ-نونگ “ماده مدیکا” توصیه هایی در مورد کشت یکی از پنج گیاه جادویی (سویا، برنج، جو، گندم، ارزن) که در امپراتوری آسمانی بسیار ارزشمند است، ارائه شده است.

سویا سبحان 250 گرمی هم از این قاعده ک با کیفیت می باشد مستثنی نیست و طرفداران بسیاری دارد.

امپراطور به نشانه نگرش خاص نسبت به آنها، در مراسم رسمی، بذر آنها را با دستان خود می کارد. در همین رساله اصول اولیه تهیه چند ده فرآورده غذایی مختلف از سویاهای شناخته شده در آن زمان (روغن سویا، آرد سویا، شیر سویا، کشک سویا، پنیر سویا، سس سویا) و دستور پخت غذاهای سرد و گرم با سویا بیان شده است.

در آغاز عصر ما، سویا در سراسر چین و شبه جزیره کره گسترش یافته بود. اولین اشاره تاریخی ژاپنی ها به سویا به سال 712 برمی گردد و در پایان قرن پانزدهم، سویا در کشورهای اندونزی، فیلیپین، ویتنام، تایلند، مالزی، برمه، نپال و شمال هند امروزی رایج شد. سویا به دلایل زیادی از جمله دلایل مذهبی به یک غذای اصلی در کشورهای آسیایی تبدیل شده است.

به عنوان مثال، پروتئین بیشتری را می توان از سویا نسبت به محصول مشابه هر محصول دیگری به دست آورد و علاوه بر این، هزینه آن بسیار کمتر از یک حیوان است. در چین، جایی که زمین های زراعی کمی وجود دارد، سویا یک غذای ایده آل است.

بخش قابل توجهی از جمعیت کشورهای آسیایی به بودیسم اعتقاد دارند که مفاد آن فقط شامل غذاهای گیاهی است، بنابراین بسیاری از محصولات گوشتی با محصولات سویا جایگزین شده اند. محصولات سویا، هم از نظر ظاهر و هم از نظر طعم، شباهت چندانی با خود دانه های سویا ندارند، که باعث سردرگمی اروپایی هایی شد که برای اولین بار از چین و ژاپن دیدن کردند.

سویا

بنابراین، جای تعجب نیست که اولین اروپایی هایی که در قرون وسطی از چین و ژاپن دیدن کردند، از سویا به عنوان یک محصول کشاورزی نام نمی برند. نمونه بارز این مدخل در خاطرات جان ساریس انگلیسی است که در سال 1631 از ژاپن دیدن کرد: “آنها پنیرهای زیادی دارند که عجیب است، زیرا نه شیر و نه کره دریافت می کنند

مورد توزیع گسترده “لوبیا خاص” در کشورهای شرقی صحبت می کنند که مردم محلی از آن غذاهای مختلفی می گیرند. بنابراین، فرانچسکو کارلتی فلورانسی، که از ناکازاکی بازدید کرده بود، در خاطرات خود غذاهای ماهی با سس سویا را با تحسین توصیف کرد، دومینگو ناوارته، جهانگرد اسپانیایی، به تفصیل “توفو” را به عنوان رایج ترین غذا در چین توصیف می کند.

در قرن 18، تلاش هایی برای کشت سویا در اروپا انجام شد: در سال 1737 در هلند و در سال 1739 در نزدیکی پاریس. با این حال، محصول حاصل بیشتر برای مقاصد علمی استفاده شد تا برای تولید مواد غذایی. اولین مزارع سویا از نوع صنعتی در سال 1804 در یوگسلاوی سازماندهی شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.