در دسترس بودن لیمو ترش در بازار تهران را می توان در تمام سال یافت سوپرمارکت ها؛ با این حال آنها بسیار فراوان هستند و خوش طعم در ماه های زمستان لیمو در آن بهترین رشد را دارد.
محیط های گرم مانند کالیفرنیا و فلوریدا. خوردن: لیمو یک میوه اسیدی است که اینطور نیست به طور کلی به عنوان یک میوه کامل خورده می شود.
اما بیشتر به عنوان پوست،یک چاشنی یا برای اضافه کردن طعم به یک دستور غذای مورد علاقه. لیمو را می توان با ماهی و سالاد و همچنین استفاده کرد در آبمیوه، پخت و پز، پخت و دسر.
انتخاب: برای بهترین کیفیت در انتخاب لیمو، لیموهایی را انتخاب کنید که سفت و درخشان باشند رنگ زرد. لیموترش اگر دارای یک
پوست نازک براق و نسبت به اندازه خود سنگین هستند.
لیموی سنگین تر معمولا آب و طعم بیشتری دارد سپس یک لیموی سبک. لیمو با پوست نازک به طور کلی آب میوه بیشتری دارند.
اجتناب: از لیموی نرم، اسفنجی و چروکیده اجتناب کنید.
یا دارای پوست ناهموار، زبر یا سفت است. لیموهای درشت، با پوست کلفت و سبک آب کمتری خواهند داشت.
عمدتاً توسط باغبان های خانگی رشد می کند. درختان به طور مداوم شکوفا می شوند سال و می تواند 500 تا 600 تولید کند لیمو در سال
تمیز کردن و آماده سازی: پوست را بشویید تا هر گونه کثیفی یا باکتری که روی سطح وجود دارد، نخواهد بود به داخل میوه ها منتقل شود.
لیمو اغلب در دستور غذا به شکل نامیده می شود.
از آبمیوه زمانی که یک لیمو آب بیشتری تولید می کند گرم برای بهترین نتیجه، آب لیمو را در صورت داشتن در دمای اتاق نشسته است لیمو را داخل آن برش دهید.
نیمه افقی از طریق مرکز. آبمیوه می تواند به روش های مختلف استخراج شود. شما می توانید استفاده کنید آبمیوه گیری، آبمیوه گیری، یا این کار را به روش قدیمی انجام دهید.
فشردن با دست نگهداری: لیمو را می توان در دمای اتاق نگهداری کرد برای حدود 2 هفته آنها برای حدود 6 نگه می دارند هفته ها در یک کیسه پلاستیکی در یخچال. استفاده کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.