لوبیا لیما شاید شناخته شده ترین و پرمصرف ترین لوبیا سفید درشت باشد. آنها با نام های مختلفی در مناطق مختلف ایالات متحده شناخته می شوند.
لوبیا لیما که به آن باتر لوبیا نیز می گویند، خامه ای با بافت کره ای است. آنها نسبت به سایر لوبیاها نشاسته بیشتری دارند، اما به خوبی با گیاهان ساده یا ادویه جات جفت می شوند و جزء اصلی دستور العمل های سوکوتاش هستند.
لوبیا سفید بزرگ که به لوبیا فوردهوک نیز معروف است، جایگزینی فوق العاده برای سیب زمینی است. لوبیاهای موروثی مانند کالیپسو و لوبیا کلاه برفی به دلیل بافت و طعم سیب زمینی مانند خود شناخته شده اند.
می توانید به صورت آنلاین یا در فروشگاه های مواد غذایی خاص به دنبال لوبیاهای موروثی بگردید. لوبیای موروثی نوعی لوبیا است که توسط کشاورزی در مقیاس بزرگ مدرن تولید نمی شود، بلکه در طول نسل ها منتقل می شود.
بازده آنها کمتر است و رشد آنها سخت تر است، اما وقتی به بازار آورده می شوند تازه تر هستند و طعمی عمیق دارند که مقاومت در برابر آن سخت است.
لوبیا خشک در مقابل کنسرو یک ترجیح شخصی است – هر کدام برای هر دستور غذایی که تهیه می کنید کار می کند. برخی طعم یکی را بر دیگری ترجیح می دهند.
بنابراین اگر در آشپزی با لوبیا تازه کار هستید، چند مارک مختلف را امتحان کنید تا ببینید چه چیزی برای شما مفید است. Stack می گوید: «کنسرو لوبیا یک صرفه جویی عالی در زمان است. لوبیا خشک این مزیت را دارد که آشپز می تواند میزان سفت یا نرمی لوبیا را انتخاب کند.
همه ما آهنگ شیطنت آمیز کودکانه “لوبیا، لوبیا، میوه موسیقی …” را شنیده ایم، اما این یک نگرانی واقعی برای بسیاری است. گاز و نفخ ناراحت کننده معده می تواند شما را در افزودن بیش از حد این غذای فوق العاده به رژیم غذایی خود دچار تردید کند.
برای جلوگیری از این عارضه جانبی ناخواسته، استک خیساندن و شستشوی مکرر و اضافه کردن آب جدید به لوبیاهای خشک (حداقل دو بار) و شستشوی کامل لوبیاهای کنسرو شده را توصیه می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.