در 20 ژوئن، بازار هل به لطف فروش در مرکز حراج الکترونیکی در ملقب به پایتخت هل هند، در دامنه کوههای غربی گات در ناحیه تنی، تامیل نادو، بسیار پررونق شد.
هشت کیلوگرم از هل سبز 20 گرمی معطر و سبز رنگ، رکورد 5000 روپیه را برای هر کیلوگرم به دست آورد و همین مقدار شادی و حیرت را در بازار کالاهای محافظهکارانه ایجاد کرد.
آبراهام میگوید در اوایل دهه 2000 به سراغ بستنیهای با طعم هل رفت، اما از آنجایی که کام هندی به بستنیهای بسیار شیرین نیاز دارد در حالی که هل به تنهایی طعم بسیار قوی دارد، متوقف شد. جی تاراکان، رئیس گروه.
که تحقیقات گسترده ای در مورد ادویه ها انجام داده و طعم ادویه را نوشته است، می گوید: هل سبز یکی از معدود ادویه های معطری است که برای سیستم خنک کننده است و رایحه آن تند و نافذ است.
کمی راه طولانی را طی می کند. متأسفانه برای خوشخوراکهای سراسر جهان، هیچ جایگزینی وجود ندارد.
در کرالا از آن برای استفاده می شود. در برای بریانیس. در کشمیر در و در اسکاندیناوی، در کیک و کلوچه! بنابراین افزایش قیمت کپسول سبز کوچک به معنای واقعی کلمه در سراسر جهان احساس خواهد شد.
اگرچه به قدری در عطرها استفاده می شود، عطرساز مستقر در بمبئی را با استفاده از نت هل خلق کرد. مانان درباره ادویهای که در تاریخ به خاطر گرمای سپاسگزارش شهرت دارد، میگوید: «این نت سبز تند میدهد
اگرچه مقدار فروخته شده اندک بود، فقط برای اثر، همانطور که بسیاری اعلام می کنند، این یک معیار بود – اولین بار در تاریخ. در هفته گذشته، هم قیمت و هم مقدار به طور قابل توجهی افزایش یافت و به 1300 کیلو رسید، به 6000 روپیه در هر کیلو، ادامه روند صعودی.
در تلاشی برای توضیح افزایش سریع قیمتها، خودیها داستانی را روایت میکنند که شامل محصولات ناموفق، بارشهای موسمی به تأخیر، سهام ضعیف و بازار فروش مصنوعی ایجاد شده، علاوه بر استفاده رو به رشد از ادویه در آشپزی معاصر است.
قیمت ها در یک دوره دو ساله از 900 روپیه در سال 2017 افزایش یافته است و در حال حاضر به طور متوسط در 3000 روپیه در نوسان است.
چرخه محصول سالانه هل یک فصل از اوت تا جولای با هشت چیدن است. در زمانی که قرار است اولین ریزش محصولات از راه برسد و قیمت ها در بالاترین حد خود باشد، همه نگاه ها به ادویه است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.