همانطور که ممکن است حدس بزنید، چای کیسه ای خارجی بیشتر برای تهیه چای برای نوشیدن استفاده می شود. با این حال، استفاده های رایج دیگری برای چای کیسه ای وجود دارد. این روش ها عبارتند از:
به عنوان یک آبکشی مغذی مو. لازم است مخلوط چای ضعیف را از کیسه های استفاده شده دم کرده و موهای خود را آبکشی کنید.
به عنوان یک عامل ضد قارچ و منبع مواد مغذی گیاهی. کیسه های قدیمی را به مدت 30 دقیقه در قوطی آبیاری بگذارید تا بعداً گیاهان را تغذیه کنید.
به عنوان خنثی کننده بوهای نامطبوع در یخچال. چند کیسه چای خشک استفاده شده را در یک شیشه یا ظرف باز در یخچال نگهداری کنید تا بوی بد جذب شود.
برای تزئین و خلاقیت. از کیسه های چای سیاه استفاده شده می توان برای تزئین و “پیر شدن” پارچه، کارت پستال، کاغذ و بسیاری از سطوح دیگر استفاده کرد.
به عنوان خنثی کننده بو. سیر را خرد کردی؟ یا ماهی؟ چای کیسه ای استفاده شده را روی دست ها و انگشتان خود بمالید. بوی نامطبوع را جذب می کند و همچنین جایگزین عطر چای کیسه ای می شود.
برای رفع خستگی چشم. دو ساشه استفاده شده را با آب سرد یا گرم خیس کنید و برای چند دقیقه روی چشمان خود قرار دهید.
برای خوشبو کردن یا خوشبو کردن اتاق های خانه، اداره و ماشین. برای زیبایی شناسی، چای کیسه ای استفاده نشده بردارید.
هک های زندگی و روش های بسیار جالب دیگری برای استفاده از چای کیسه ای وجود دارد که ما چند مورد محبوب را برای شما ارائه کرده ایم.
یک چای کیسه ای با کیفیت باید تعدادی از الزامات را برآورده کند:
در هنگام دم کردن بر طعم و بوی چای تأثیر نمی گذارد. دارای نفوذپذیری بالا به آب و عصاره برگ چای؛
از نظر شیمیایی خنثی، سازگار با محیط زیست و برای سلامتی بی ضرر باشد. حاوی اجزای محلول در آب نیست؛
بدون استفاده از چسب، که می تواند بر طعم و عطر چای تأثیر منفی بگذارد (کیسه با آب بندی حرارتی یا با گیره فلزی بسته می شود).
حاوی گرد و غبار ریز چای نباشید (مخلوط چای نباید از طریق کاغذ فیلتر شده ریخته شود). در حین نگهداری طعم و عطر خود را از دست ندهد (استفاده از پاکت ها و کیسه های ترمو).
طراح لی یون کوین شکل چای کیسه ای را به شکل قاشق ارائه کرد. پابلو ماتئودا طراح آرژانتینی نویسنده پروژه اصلی به نام Sharky (کوسه) شد. یک صافی چای هیبیسکوس در آب داغ پرتاب می شود و شما شاهد موج سواری “خونین” در یک لیوان می شوید.
پیشگیری از سرطان افرادی که چای می نوشند کمتر از دیگران به سرطان مبتلا می شوند. افرادی که سابقه ارثی سرطان دارند توصیه می شود هر روز چای بنوشند. ترکیبات شل چای دارای خواص پیشگیری از سرطان هستند. پیشگیری بهتر از درمان است!
تسکین هضم سندرم روده تحریک پذیر یک بیماری حاد است که هر روز به یک امر عادی تبدیل می شود. برای حل این مشکل دوز چای شل را دریافت کنید.
سرعت آماده سازی با استفاده از چای شل افزایش می یابد. چای شل نیز حالت تهوع را تسکین می دهد. خود را با چای شل شده پذیرایی کنید.
کالری کمتر. چای شل بعد از آب یک جایگزین عالی برای افراد آگاه به کالری است. تطبیق پذیری برگ های چای را آزمایش کنید و کالری بسوزانید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.