چیپس انبه خشک برای درمان بیماری های روحی کاربرد فراوانی دارد

خشک کردن چیپس انبه خشک یکی از ارجح ترین روش های نگهداری است. مطالعات کمی در مورد مکانیسم خشک کردن لایه نازک انبه انجام شده است.

ناگاراجا و همکاران (2016) مطالعه ای را برای خشک کردن چیپس انبه خشک پیش تیمار شده و تیمار نشده با خشک کن های مختلف انجام داد تا تأثیر آنها بر سرعت خشک شدن، زمان خشک شدن، خواص بیوشیمیایی و ویژگی های حسی را نشان دهد.

مطالعه ارائه شده در این مقاله، علاوه بر متغیرهای موجود در مطالعه قبلی، تعداد بیشتری از متغیرها را برای مقایسه در نظر گرفته است، مانند انتشار موثر، مصرف انرژی، هزینه و غیره، و سینماتیک خشک کردن چیپس انبه خشک با استفاده از هفت مدل مختلف ریاضی مورد بررسی قرار گرفته است.

چیپس

برخلاف پنج مورد در مطالعه قبلی. گویال و همکاران (2006) ویژگی‌های خشک‌کردن لایه نازک برش‌های چیپس انبه خشک را توسط یک خشک‌کن تونلی آزمایشگاهی خود توسعه‌یافته مطالعه کرد.

آنها دریافتند که مدل پیج می تواند ویژگی های خشک شدن برش های چیپس انبه خشک را به دقت توصیف کند. این مطالعه تنها با یک خشک کن تونلی و با پارامترهای بسیار کمی برای تعیین بهترین خشک کردن مناسب انجام شد.

تران و همکاران (2020) تأثیر دمای خشک کردن بر میزان رطوبت و سینتیک خشک شدن را در دو گونه Pleurotus florida (P. florida) و Pleurotus sajor-caju (P. sajor-caju) با استفاده از چهار خشک مختلف بررسی کرد.

مدل‌های ng در حالت خشک کردن کم‌آبی همرفتی طبیعی. مطالعه ارائه شده شامل جزئیات بیشتر و مقایسه روش های مختلف خشک کردن با MCDM و مجموعه های فازی است که این کار را در مقایسه با مطالعات قبلی منحصر به فرد می کند.

ایزالی و همکاران دریافتند که روش خشک کردن چیپس انبه خشک بر سینتیک خشک کردن تأثیر دارد.

ایزالی و همکاران گزارش داد که خشک کردن چیپس انبه خشک در مایکروویو زمان خشک شدن را به طور قابل توجهی در مقایسه با روش هوای گرم کاهش می دهد و پیشنهاد کرد که بر هزینه های انرژی کمتر.

اتکای کمتر به سوخت های فسیلی و کاهش انتشار گازهای گلخانه ای تمرکز شود. سایر مطالعات مشابه که بر روی مدل های خشک کردن و سینتیک خشک کردن چیپس انبه خشک و میوه ها متمرکز شده اند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.